1-چاشنیهایی متفاوت را استفاده کنید. یک مجموعه متنوع از مواد و چاشنی های مختلف را همیشه در آشپزخانه داشته باشید. (شامل کشمش، زیره سبز، دارچین، هویج و گوجه)
۲- همه ی غذا را به صورت چند قطعه در نظر بگیرید. هر قطعه را جداگانه مزه دار کنید. تمام تکههای غذا را بهعنوان یک تکه گوشت لذیذ در نظر بگیرید. هنگامی که شما قطعات ادویه زده را باهم ترکیب کنید مزهها باهم قاطی میشوند.
۳- نمک و سرکه را برای تمیزکاری همیشه داشته باشید. ممکن است شگفت زده شوید ولی بسیاری از آشپزها معتقدند که نمک بهتنهایی میتواند ظروف را تمیز کند و اگر میخواهید بیشتر تمیز شوند به آنها سرکه اضافه کنید.
۴- از سبزیجات استفاده کنید اغلب گیاهانی مثل شوید، گشنیز و ریحان میتواند برای تجربه یک سالاد خوشمزه بهجای کاهو باهم ترکیب شوند.
۵- بهعنوان جایگزین برای خامه مایونز را با آوکادو که سالمتر است جایگزین کنید
-گوشت را قبل از پخت، خشک کنید، گوشت را ساعتها و یا حتی روزها در نمک بخوابانید این کار کمک میکند تا نمک و رطوبت جذب گوشت شود. این روش باعث میشود گوشت بعد از سرخ شدن خوشمزه شود نسبت به اینکه گوشت بعد از پخت نمک زده شود.
۲- ماهیتابه را قبل از اضافه کردن روغن گرم کنید. این کار از سوختن روغن جلوگیری میکند. نکته دیگری، بهجای کم کردن شعله، ماهی تابه را از روی گاز بردارید تا حرارت شعله کم شود. با این کار شما میتوانید حرارت را بدون مشکل کمتر کنید.
3- تخم مرغ را فراموش نکنید. تخم مرغ یک منبع پروتئین ارزان قیمت است. سعی کنید ان را به سایر غذاهای پروتئینی و گوشتی اضافه کنید.
نکات مهم آشپزی
- برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
- بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
- برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید.
- افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
- هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
- ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
- هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
- قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
- استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
- افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
- برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
- ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد. - برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
- اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
- برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
- برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.
- سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
- برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید